Sminktips för stressiga morgnar

0

Som makeup-arist är det viktigt för mig att komma ihåg att man är vacker med eller utan smink. Girls and boys you rock! Ni är vackra! Nu är semestern slut vilket innebär att man återgår till sina vanliga rutiner men vi vill fortfarande se FLAWLESS ut, right? Idag tänkte jag dela med mig om min perfekta bas på bara några minuter och även andra lätta och snabba tips för att pigga upp en trött och glåmig hy.

Den perfekta snabba och lätta basen:

Mac Prep+Prime Highlighter – Detta är en highlighter i pennform som finns i fyra färger. Då jag använder denna highlighter som concealer använder jag färgen ”Light Boost” just för att den färgen är mer åt det gula hållet. Det räcker med att använda endast den under ögonen då den ljusar upp mörka ringar och täcker samtidigt om det är vad man vill. Perfekt att använda en stressad morgon samt att ha med i väskan då med hjälp av penseln som sitter i den pennformade highightern ger dig en enkel och smidig applicering.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer – Detta är en lätt BB-cream som verkligen jämnar ut hudtonen, ger en lätt täckning och ett underbart lyster. Det bästa med den här produkten är att den innehåller SPF 30 (solskyddsfaktor) vilket man egentligen aldrig ska glömma för att höstens starka solstålar kan också skada huden. Som blivande hudterapuet kommer ni aldrig se mig sluta tjata om solskyddsfaktor.

By Terry Hyaluronic Hydra Powder – Sist men inte minst kommer denna fantastiska finishing produkten som verkligen är ett måste ha produkt både hemma och i väskan. Efter att ha applicerat Nars BB-Cream och Mac’s higlighter sätter jag min bas med By Terry’s underbara Hyaluronic Hydra Powder. Denna finish produkten är känd med sin förmåga att fixera makeup, sudda ut porer, sudda ut fina linjer samt återfukta då denna finishing powder innehåller hyaluronsyra.

Snabba och enkla tips för en stressad morgon:

Vi alla vet hur en stressad morgon kan vara, det är inte lätt. Man hinner kanske inte alltid sminka sig även om man vill och ett tips från mig är att använda en lystergivande primer över din dagkräm för att slippa se trött och glåmig ut. Tips på en lystergivande primer är Glow Maximizer primer från Christian Dior som som ger din hy ett nytt liv.

Om man känner för att contour men inte hinner med under en stressad morgon så är mitt tips att använda en rouge som är lite mer åt det bruna hållet då man både får med en shading och rouge vid en applicering. Helst med lite skimmer i rouget för att ge huden lyster. Makeup Store har jättefina rouge åt det bruna hållet.

Det värsta som kan hända en stressad morgon är att eyelinern inte vill hänga med, den liksom vill bara inte, vi har alla haft en sådan morgon. Mitt tips då är att man ska använda sig utav en valfri svart ögonskugga och måla sin eyeliner med hjälp av en valfri snedvriden brynborste.   

 

LÄMNA ETT SVAR